LESMATERIAAL VORMGEVING

 


LES- EN CURSUMATERIAAL, MAPPEN, BOEKEN EN VORMGEVING VAN ALLE ONDERWIJSMATERIALEN

 

 

Bij de vormgeving van onderwijsmateriaal is het uitgangspunt de toegankelijkheid en duidelijkheid van het materiaal voor de eindgebruikers.

 

 

Ruime ervaring in vormgeven van onderwijsproducten

Ruime ervaring in ontwerpen en opmaken van allerlei soorten les- en cursusmaterialen. Informatie opmaken in een overzichtelijke en toegankelijke lay-out en voorzien van illustraties en foto's.

 

Vertrouwd en betrokken

De ontwikkeling van lesmateriaal, cursusmateriaal of een boek is vaak een jarenlang proces waar ziel en zaligheid in zit van de ontwikkelaar/schrijver. Met deze informatie wordt vertrouwd en betrokken omgegaan.
Als eerste verdiepen in de materie om te begrijpen wat er uitgelegd wordt met de informatie. Niet alleen vormgeven maar met creativiteit en vormgeving een toegevoegde waarde creƫren en zo meewerken aan een perfect toegankelijk eindproduct.

 

Zowel gespecialiseerd in het duidelijk vormgeven voor volwassenen als ook het speels vormgeven van lesmateriaal voor kinderen in alle leeftijdsgroepen.


 

 

Lesmateriaal

De vormgeving en lay-out van lesmaterialen een duidelijke indeling met illustraties en foto's, en het maken van schema's en dergelijke.

Boeken, mappen, omslagen en alle bijbehorende materialen.

LESMATERIAAL

 

 

 

Cursusmappen, werkboeken, uitgaven

Ontwerp en opmaak van allerlei cursusmaterialen, inhoudelijke informatie opmaken, omslagen, illustraties, foto's, schema's en dergelijke.

CURSUSMATERIALEN

 

 

 

Educatief materiaal

Educatieve projecten, vormgeving vanaf ontwikkeling tot realisatie. Informatie voorzien van illustraties, foto's, schema's, pictogrammen, alles compleet verzorgd.

EDUCATIEVE PROJECTEN

 

 

 

Boeken en mappen in allerlei uitvoeringen

Altijd een unieke lay-out voorzien van illustraties en foto's afgestemd op de inhoudelijke informatie. Diverse uitvoeringen mogelijk.

BOEKEN EN MAPPEN

 

 

 

Lesproducten en materialen

Ontwerpen, vormgeven en opmaken van lesproducten en lesmaterialen. Werkbladen, invulschema's, werkboekjes, posters, kleurplaten, opdrachtvellen, enz.

LESPRODUCTEN

 

 

 

Promotie materialen onderwijs

Alle soorten promotiematerialen voor het onderwijs van brochure tot poster en van logo ontwerp tot website.

 

Schoolgids: het visitekaartje van de school

Een schoolgids, schoolkalender of schoolbrochure laten maken. Alles compleet verzorgd, vanaf aanleveren tekst tot en met een brochure of de informatie verwerkt in een kalender.

PROMOTIE MATERIALEN ONDERWIJS

 

 

 

 

Ruime ervaring

Gespecialiseerd en ruime ervaring in vormgeving voor het onderwijs. Lesmaterialen creatief opgemaakt met illustraties en foto's.

 

 

Normale prijzen

Een prijsoverzicht van alle indicatieprijzen.

PRIJZEN

 

 

 

 

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op of vraag offerte aan.